Utvendig renhold

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS tilbyr flere tjenester innen utvendig renhold. Vi har lang erfaring og holder oss alltid oppdaterte på nye, effektive teknikker og metoder.

Vi kan tilby blant annet fasadevask (med softwash-teknikk), takvask, vask av gårdsplass / uteområder, bilvask og båtvask.

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS er kurset i fasadevask og annet utvendig renhold gjennom Fasadevask1.

Våre tjenester innen utvendig renhold

Fasadevask

Vi bruker topp moderne utstyr for vask av yttervegger, og benytter oss av en teknikk vi kaller «softwash». Dette er en skånsom og effektiv metode spesielt tilpasset fasadevask.

Takvask

Mye sot, lav og bioavfall samler seg på taket ditt over tid. Vi hjelper deg med en god og profesjonell takvask og rens av takrenner for å forhindre oppbygging av mose.

Vask av gårdsplass

En gårdsplass med mye mose er ikke spesielt fint og skader inntrykket av uteområdet ditt. Vi spyler effektivt vekk grønske og mose, og gir området en innbydende følelse.

Båtvask

Klargjøring av båten før sommeren er ganske langtekkelig arbeid, og du har sikkert gått litt lei av samme tralten hvert år? La oss ta oss av båtvasken din! Vi gjør båten din klar til sesongen uten at du trenger å tenke på noe!

Har du behov for utvendig renhold?

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS står klare til å hjelpe deg med utvendig renhold. Vi utfører alltid jobben grundig, men kostnadseffektivt.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle