Installasjon

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS tilbyr flere tjenester innen installasjon.

Vi kan tilby blant annet installasjon, service og vinterlagring av robotgressklippere. Vi er samarbeidspartner Inselo.

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS har spesialisert oss på robotgressklippere. Vi utfører både installasjon og service på robotgressklippere, i tillegg tilbyr vi vinterlagring av robotklippere.

Våre tjenester innen installasjon

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS fokuserer på installasjon, service og vinterlagring av robotgressklippere, men vi tilbyr også andre installasjonstjenester i samarbeid med Inselo.

Hvis du har en installasjonsjobb du ønsker utført, kontakt oss!

Robotgressklippere

Robot-gressklippere

Vi monterer og installerer robotgressklipperen for deg, og gjør alt i stand, sånn at du bare kan lene deg tilbake og se den klippe gresset ditt.

Service av robotklippere

Siden en robotgressklipper kan klippe opptil flere dager i uka, og gjerne i flere timer av gangen, er det viktig å følge den opp med et godt serviceintervall.

Vinterlagring av robotklippere

Du tenker kanskje at vinterlagring, det kan jeg da gjøre hjemme. Men har du tenkt på hvor mye som må gjøres med en gressklipper etter endt sesong, eller før sesongen?

Har du behov for installasjon?

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS står klare til å hjelpe deg med installasjon av robotgressklippere. Vi utfører alltid jobben grundig, men kostnadseffektivt.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle