Park & Hage

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS tilbyr flere tjenester innen park og hage. Vi har lang erfaring og holder oss alltid oppdaterte på nye, effektive teknikker og metoder.

Vi kan tilby blant annet stell av hekk/busker, håndtering av uønskede planter og lignende anleggsgartnertjenester. Våre tjenester sørger for at utearealene ved ditt borettslag, boligsameie, næringsbygg, etc. ser helt fantastisk ut i sommerhalvåret.

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS har lang erfaring innen anleggsgartnerarbeid. Vi vet hvor viktig det er med et pent og ryddig grøntområde.

Våre tjenester innen park og hage

Stell av hekk / busker

Hva er vel ikke bedre enn en ryddig og velstelt hekk? En hekk er et flott blikkfang, som gir et godt inntrykk for naboer og forbipasserende. Samtidig kan en hekk gi godt med privatliv, avhengig av hvor høy og velholdt den er.

Uønskede planter

Vi hjelper deg å fjerne ugresss og uønskede blomster fra dine grøntområder. Hos oss bruker vi ikke midler som gjør skade på naturen, og utfører fjerning av uønskede planter på den måten som er best for deg.

Klipping av gress

For oss spiller det ingen rolle om du har en liten hageflekk eller en gressplen stor som en fotballbane, for vi tar gjerne jobben med å holde gresset ditt velstelt hele året!

Vedlikehold av planter

Det tar tid å få en fin hage. Dessverre er det ikke alltid så lett å finne den tiden hele tiden. Da er det godt at vi finnes, for vi tar dette arbeidet for deg, slik at du får en fin hage!

Vedlikehold av planter

Det tar tid å få en fin hage. Dessverre er det ikke alltid så lett å finne den tiden hele tiden. Da er det godt at vi finnes, for vi tar dette arbeidet for deg, slik at du får en fin hage!

Terrengregulering

Terreng-regulering

Om du skal bygge noe på tomten din som krever fylling eller planering av terreng, kan vi hjelpe deg med dette. Vi tar gjerne på oss jobben med å grave ut og fylle på terrenget, om du skal gjennomføre mindre terrengregulering og inngrep på tomten.

Har du behov for hagevedlikehold?

Vågsveien Industri- og Tjenestetorg AS står klare til å hjelpe deg med vedlikehold av park og hage. Vi utfører alltid jobben grundig, men kostnadseffektivt.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle